Business
   

  

Biz..

Firmamız iş ve üretim maliyetlerini düşüren, hızlı, güvenilir çözümler üreten yazılım ve donanım hizmeti sağlar. Hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmak temel hedefimizdir.

iletişim

Notasyon Bilişim Hizmetleri

Ginza Corner Plaza E5 üstü Atatürk mah. Hadımköy kavşağı 531.sk No:16 C Blok 118 Esenyurt / İstanbul
(10.kat Hadımköy metrobüs durağı yanında)
0212 272 95 57
info@notasyon.com
VD : Beylikdüzü VN: 44575909542

 
 
BSR Programının ayrıntılı YARDIM dosyası için tıklayınız.
 
 
 
Program ile ilgili sık sorulan sorular.
Programı kurdunuz. Yapılması gereken ilk adımlar ?
1 -  Firma bilgilerinizi girip, lisanslama işlemini tamamlayın.
2 -  "KAYITLAR" menüsünden  "YENİ MÜŞTERİ EKLE"  işlemiyle müşterilerinizin kaydını yapınız. Veya "MÜŞTERİ EXCEL DOSYASINDAN AL"  işlemiyle müşteri bilgilerinizi programa aktarınız.
3 -   "KAYITLAR" menüsünden "YENİ TOPTANCI EKLE"  veya "EXCELDEN TOPTANCI"  ekle işlemiyle toptancılarınızı tanımlayınız.
4 - "KAYITLAR" menüsünden  "ÜRÜNLER" menüsünden ürün girişi yapınız.  Not : Bu kısımda ürünün son satış fiyatını giriş yapın. KDV eklenmiş, iskonto düşülmüş müşteriye satılacak rakam girilmelidir.
5 -  "ARAÇLAR" menüsünde "AYARLAR FORMU"  ekranında ayarları tek tek kendinize göre tanımlayın.
Listelerde kolonların genişliğini nasıl ayarlarım ?
Öncelikle listelerde ayarlanacak hücrenin başlığının son kısmına gelin. Fare ile yaklaşın. Fare işareti şekil değiştiğinde sağa sola ilerleyin.
Eski defterimdeki müşterilerin devreden bakiyelerini nasıl işleyeceğim?
Devreden bakiye eklenecek müşteri bulunur, Veresiye satış penceresi açılır. Alınanlar kısmına "Devreden Bakiye" yazılır. Miktar kısmına devreden tutar, birim kısmına adet ve adet kısmına 1 girilir. Listeye ekle yapılır. Ardından "Kaydet" işlemiyle işlem tamamlanmış olur.  Böylece müşterinize devreden bakiye eklenmiş olur. Extresinde de girilen tutar "Devreden Bakiye" olarak görünecektir.
Yapılan işlemlerde silme düzenleme işlemi nasıl yapılır?
Silme ve Düzenleme işlemine izin verilmiş listelerin tümünde, işlem yapılacak satırı seçin ve (mouse)fare ile sağ klik yapın. Gelen menü ekranında ilgili satırla ilgili yapacağınız işlemler menü olarak ekrana gelecektir.  Kısa yol olarakta ilgili satırda çift tıklayara düzenleme yapılabilir. yine aynı satırdayken klavyenin "delete" tuşuna basarak silme işlemi yapabilirsiniz. . Aşağıdaki örnekte "Veresiye Satış Listesi" ndeki bir kayda ilişkin işlemler için, seçili liste üzerinde fare ile sağ tıklanmıştır.
Stok tutuyorum ancak stoğumdaki kayıtlar azalmıyor?
ARAÇLAR" menüsünde "AYARLAR FORMU"  ekranında "KAYIT AYARLARI" kısmında "Stok Takibi Yapmıyorum"  kısmı işaretlidir. Lütfen işaretini kaldırınız
"KAYITLAR" menüsündeki "STOK KAYIT" penceresindeki stok girişi ile  "GİRDİ/ÇIKTI" menüsündeki "TOPTANCILAR CARİ"  penceresinde ki  "DETAYLI BORÇ"  eklemedeki stok girişi arasındaki fark nedir?
İki işlem arasındaki en önemli fark  toptancı cariye borç işleyip işlememesidir. Şöyleki stok girişi kısmından yaptığınız stok girişinde, toptancı seçiyorsunuz bu sadece stoğun kimden alındığını bilmemiz içindir. Ancak Toptancı Cari ksmından detaylı borç eklemeden yapacağınız ( bu ekranda alınan ürünleri stoğa ekle kısmı işaretli olmalıdır) girişler hem stoğa eklenir hem de giriş yapılan toptancıya borç kaydedilir.
Program ile ilgili ayrıntılı eğitim için tıklayınız....
 
 
     

© Notasyon Bilişim Hizmetleri. Tüm Hakları Sakldır.